Sponsor

Thursday, August 6, 2015

--> Survey dulang hantaran

Assalamualaikum and good morning. Update guna app blogaway. Boleh update sambil baring je. Tu pun malas lagi nak update blog, xtau nak kata apa la.

Hari Isnin lepas hantar ayah pegi Hospital Seberang Jaya. Lepas drop ayah terus pegi A Tu Z. Orang Penang mesti tau A Tu Z ni apa. Kedai barang2 kahwin la. Boleh tahan besar. Memang niat pegi nak survey dulang. Sebab dulang kakak-akak aku dulu mesti dah outdated hahaha.

Sekali survey boleh tahan jugak harga. Nak kena beli 7. Nak selamat rasa nak beli 9. Dah berapa dah tu kan. Pastu demand nak yg ada kaki punya baru cantik. Amboii. 



Member ada 20% off. After discount RM7.50 camtu

Berkenan jenis ni RM9.60 after 20% off. Tunggu ada warna putih nanti aku beli.
Letak kain, letak bunga, settle!

Cantiknyaaa

2 LOVE(S):

cik hani said...

wah...untuk majlis sape ni zana....

Rozana Razali said...

InsyaAllah majlis kita hujung bulan ni. 😊

Post a Comment

© 2011; The Diary of a Nobody | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger