Sponsor

Sunday, October 18, 2015

Ayamas



Cerita sepuluh hari lepas. Dulu selalu nampak deal kedai ayamas ni kt Groupon tapi tak tau kat mana tempat dia. So tak pernah la beli walaupun nak sangat beli. Yela sekarang susah gila nak dapat deal.makanan halal kat Groupon tak macam dulu2.

Sekarang keja kat Bayan Lepas dekat je dengan office. Ikhwan kata nak makan ayamas dalam kepala terbayang Rasamas. Rupanya ni kedai yang tengok dalam Groupon tu. Dia ada jual macam2, raw chicken, processed chicken, segala macam boleh jumpa dalam tu. Macam mak-mak sangat dah aku ni.







Ni haa contoh gambar. Macam macam ada jual. Sila la ada lagi deal ni kat groupon aku nak beli.



1 LOVE(S):

cik hani said...

ok gak ada groupon ni.
boleh jimat berganda

Post a Comment

© 2011; The Diary of a Nobody | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger