Sponsor

Wednesday, November 4, 2015

Sushi King Bonanza November 2015


Jom serbu Sushi King! Sushi King ada buat bonanza! Sekarang satu plate harga RM3.18 (including GST). Masa ni lah boleh makan tanpa melihat warna pinggan, kan? Dulu kalau aku makan bayar sendiri, pilih yang murah2 je, tak pun makan mixed bento, kenyang sikit. Sekarang ni pun aku makan je apa yang Ikhwan amek, bagus kan, tak demand pun haha. Aku bab makan tak memilih, janji perut kenyang, alhamdulillah.



Untuk orang Penang, esok last day okayy. Kitorang ni makan kat e-Gate, nak makan kat Queensbay takut ramai orang. Kitorang berjaya makan 18 pinggan je. Ni pun dah kenyang. Plus cukup2 je masa, dia bagi masa 45 minit je untuk makan. 



Sushi King Restaurant: The Sushi King Bonanza is back this November 2015! Enjoy all sushi for only RM3.18 per plate! More than 30 varieties available!


Date & State:

2 – 5 November 2015: Johor, Kuala Lumpur, Penang, Perak, Putrajaya, Sabah & Selangor

16 – 19 November 2015: Kedah ,Kelantan, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Terengganu & Sarawak.


Terms & Conditions:

Valid for dine in only. Take away is not available for this promotion
Price are inclusive of GST. Subject to 10% of service charges
Strictly for 2015 Sushi King card member only
Applicable to selected food and beverage items only
One card admins 6 people only
Incompleted parties will not be seated.Reservation are not allowed.
Maximum 45 min per dining session
Not valid with other discount or promotions
Leftover will be charged at normal prices
All voucher are not accepted during this promotion except the Sushi King RM10 cash voucher
Valid at all Sushi King outlets except Sushi King Express
The management reserves the right to amend the Term & Conditions without prior notice


0 LOVE(S):

Post a Comment

© 2011; The Diary of a Nobody | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger