Sponsor

Tuesday, December 29, 2015

Nasi 7 Benua

Dah boleh tick dalam list. Sejak bila ada list tak tauu. Aku ni kerja ja kat Penang tapi tak pergi ke mana pun. Tak dok office, keluar pegi branch. Bosannn.

Khamis lepas pikir nak lunch kat mana terus ajak Ikhwan pegi sini. Tak jauh pun dari office kitorang The CEO dengan Sungai Ara.

Masa sampai tu boleh tahan ramai orang, kena beratur untuk ambil nasi. Then boleh pilih lauk, kuah semua. Konsep macam nasi campur biasa je cuma nasi dia jela unik.




0 LOVE(S):

Post a Comment

© 2011; The Diary of a Nobody | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger