Sponsor

Friday, January 8, 2016

His new haircut


Nampak handsome lebih lepas potong rambut. Sebelum ni pun handsome cuma sekarang bertambah handsome. Matik la puji tunang sendiri. Haha. Kalau tak puji nanti dia kata, berani tak pujiiii.

Sebelum ni rambut dah panjang sangat sampai kembang dah. Selalu dia potong dekat area Sungai Dua, tapi sekarang hair stylist dia dah balik Sarawak. So dia dok mencari salon baru. Lastly pegi salon bawah office je. Boleh nampak dalam gambar tu Hair Salon FLAIR.

Nampaknya dia berpuas hati dengan salon baru ni. Hair stylist tu handsome dan teliti. Eh. Tapi hair stylist tu memang teliti berapa kali dia kelebek rambut Ikhwan. Sampai terharu kawan haha. Harga cut and wash RM28. Murah la RM2 dari salon lama. Dekat pun dekat. Syiokk.

Hair stylist yang handsome tu. Tapi tunang saya lagi handsome. Berani tak puji diaa. 


Location

0 LOVE(S):

Post a Comment

© 2011; The Diary of a Nobody | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger