Sponsor

Friday, August 12, 2016

Review Kad Kahwin

Alhamdulillah kad kahwin sampai Isnin lepas. Elok2 sebulan sebelum majlis. Excited betul Rabu lepas dah start edar kad.

Panjang tau cerita kad kahwin aku ni. Aku design dekat Malaysia tapi print dekat China. Sebab nak lain dari lain punya pasal. Berkenan sungguh design kad China tu. Kat Malaysia mesti mahal kalau kad macam tu. Untu design aku hire @kletoodesign. Boleh check kt instagram ye. Service bagus, tak kisah pun edit berapa kali, nak resize semua dia layan je. Harga pun affordable.


 

 


Untuk print mula2 aku nak pkai agent sebab aku mana pandai cakap cina. Nak kena chat ngn diorang sebab barang custom made. Tapi response agent slow dia pun ramai orang nak layan. Lastly aku decide nak deal je sendiri, gamble! Berbekalkan Google Translate, kecekalan dan kesabaran, alhamdulillah sempurna jugak kad aku.

Thank you Google Translate

Yay dah sampai. Pantas ok orang China buat kerja, print sehari je.

Ribbons semua free

Dah siap letak ribbon

Final look and ready to be distributed. Cantik ke takkk? Berbaloi sangat bersusah payah untuk kad ni. No, tak mahal pun sebab bukan beli kat Malaysia. =P








0 LOVE(S):

Post a Comment

© 2011; The Diary of a Nobody | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger