Sponsor

Monday, August 15, 2016

Tema Baju Bridesmaid

Mula-mula takde pun warna tema, benda first beli adalah goodie bags warna merah. Tapi lama-kelamaan macam cenderung ke warna purple. So, purple it is for my side's theme. Goodie bag beli lain warna purple. 

Actualy takde pun bridesmaid ni, cuma beli kain untuk family. Mula-mula nak pergi Nagayo since ramai kata murah, tapi Kamdar lagi dekat sebelah office je. So pergi Kamdar Kompleks Bukit Jambul. Terus beli sebab tak nak postpone dah, karang lambat diorang nak tempah baju.


 Nama kain ni "Plain Syafiq Kyle Cherry Dobby 45"'


Beli dalam 40 meter, tapi diskaun tetap 10%. Daripada RM8.50 tinggal RM7.65 semeter.
Ok la tu kan kain sponsor. 

Bungkus elok sikit, kain sequin tu untuk letak dekat lengan baju. 
Hari kenduri baru dapat tengok macam mana bajunya. Hope semua baju sempat siap.


0 LOVE(S):

Post a Comment

© 2011; The Diary of a Nobody | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger