Sponsor

Monday, August 1, 2016

Wedding Preparation

Wahh harini 01.08.2016 dah means tinggal 40 hari lagi until my wedding day. Macam banyak je benda tak settle lagi. Aku ni jenis plan dalam kepala je, orang lain siap ada buku khas lagi. Haih, tak boleh jadi kena organize sikit la. Takut overlook and miss anything kan.

Since nak jadi bride to be ni rajin sangat blog walking blog b2b and ex b2b lain. Seronok baca preparation diorang, dalam hati teringin jugak nak blog pasal preparation sendiri. InsyaAllah mana yang sempat boleh blog.

Kat bawah ni list persiapan kahwin dan akan diupdate dari semasa ke semasa. Membantu sangat untuk aku stay fokus persiapan kahwin sendiri.

  • Kursus Kahwin
  • HIV Test
  • Permohonan Berkahwin
  • Butik Pengantin
  • Baju Nikah
  • Baju Sanding
  • Baju Bertandang
  • Pelamin
  • Meja Makan
  • Bilik Pengantin
  • Make Up
  • Inai Lukis
  • Kasut
  • Hand Bouquet 
  • Hantaran
  • Mas Kahwin
  • Warna Tema Baju Family
  • Photographer
  • Rumah / Dewan
  • Catering
  • Kad Kahwin
  • Bunting & Wedding Signage
  • Doorgift
  • DJ
  • Pengapit
  • Guestbook & Photobooth Corner
  • Wedding Cake
  • Rumah Sewa
  • Honeymoon Trip

2 LOVE(S):

cik hani said...

wah....dah nak kwen..
banyak benda nak diuruskan..
take care ye..jangan stress2

Rozana Razali said...

hehe thanks hani. =)

Post a Comment

© 2011; The Diary of a Nobody | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger